Politica de confidentialitate
Termene si Conditii

Întreg conținutul site-ului este proprietatea Photo Loop SRL. Este interzisă reproducerea parțială sau integrală a materialelor de pe acest site fără acordul proprietarului.

Site-ul photoloop.ro funcționează conform legislației române în vigoare.

Photo Loop nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului.

Photo Loop îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă.

Utilizarea site-ului photoloop.ro presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus.

Conciliere
În cazul în care apar probleme vă asigurăm că vom face tot posibilul să remediem situația apărută într-un mod convenabil pentru dumneavoastră și într-o manieră profesionistă.

Politica de confidenţialitate

Photo Loop SRL, în calitate de autor, proprietar, administrator al photoloop.ro , respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Furnizarea datelor personale către photoloop.ro nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în orice moment ştergerea acestora din baza de date în mod gratuit.

Dacă unele date despre dumneavoastră sunt incorecte, daca vă regăsiți în referiri/ imagini, articole existente/ postate in trecut pe site-ul photoloop.ro si doriți ștergerea sau modificarea acestora , ne puteți trimite o cerere în acest sens, pe adresa de email: manolache.g53@gmail.com, solicitand confirmarea de primire a emailul respectiv.

Aveți conform Legii nr. 677/2001 dreptul de acces la datele dumneavoastră, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți de asemenea dreptul să vă refuzați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și puteți solicita ștergerea acestora.

Photoloop.ro poate folosi cookies pe durata vizitei pe site. Acestea sunt furnizate de către Google Adwords, Google Analytics, Clicky, Facebook.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale.